Vi är glada att kunna presentera
FONDEN!
Vi är en förening som står för barns och ungdomars rätt till idrott. Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna rida på vår ridskola. Därför finns FONDEN - som ett stöd om din ekonomi är svag.
FONDEN är till för barn upp till 18 år och om medel beviljas står FONDEN för halva period-/terminsavgiften eller läger-/kurskostnaden. Den med låg inkomst på grund av till exempel studier, arbetslöshet, skilsmässa, sjukdom eller för att man är ny i Sverige kan ansöka om stöd. Din ansökan är hemlig - inga andra än beslutsgruppen för FONDEN vet vem som söker och det syns inte heller någonstans. Inom tre veckor får du besked om du beviljats medel. Fonden är till både för den som redan idag rider och vill kunna fortsätta utöva sin sport, men också för er som inte har haft möjlighet och med detta stöd nu har möjlighet att börja rida. Det går bra att söka medel fast man är mitt i en termin, beslut och stöd kommer delas ut fortlöpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Ni hittar ansökningsblanketter utanför kontoret i en plastficka, eller mejla fonden@krs.nu så får ni underlag, går också bra att mejla fonden@krs.nu om ni har funderingar. Skicka er ansökan till fonden@krs.nu eller via post till:
Att: FONDEN Kristianstad Ridsällskap
Klabbarpsvägen
4291 62 Kristianstad

#Fonden