Ridskolan

Pris på lektioner och medlemskap

Betalning ridning

Ridavgifter betalas in i början av månaden eller terminen, beroende på vilket sätt du väljer att betala på Bg: 617-7141, ange namn och grupp på den ridande.  Fodervärdar betalar 1300 kr i månaden, ange namn på ridande och häst. I mån av plats kan man som fodervärd rida ett tredje pass för 180 kr/gång.


Rabatter

Vill ni rida 2 gånger i veckan får ni 10 % rabatt på det andra ridtillfället.
Rabatter går inte att kombinera.
Prislistan är med reservation för fel och ändringar.


Prova på

Vill man prova på för att sen ev. få plats i en grupp kan man göra detta två ggr och betala 250 kr/gång, 150 kr för ridlekis. Medlemsavgiften betalas in per kalenderår.

Har ni några frågor så mejla: kontoret@krs.nu


Medlemsavgift 2023

Alla som rider hos oss måste vara medlemmar. Medlemskapet gäller ett kalenderår oavsett när man har betalat in det. Vi  använder Hippocrates för vår medlemshantering, där ser ni under ert namn i Inställningar om ni har betalt in medlemskap för -23, grön bock betyder betalt. Här känner även systemet av om ni är fler i familjen som rider och har betalt för familj eller ej. Har ni betalt in avgiften men saknar bock, mejla ett foto på betalningen till kontoret@krs.nu så löser vi det. 

Junior upp till 18 år: 450 kr

Senior från 19 år: 550 kr

Familj: 950 kr

Swish 123 279 97 08 eller Bg 642-1176, Kristianstad ridsällskap (ej ridning)

Glöm inte skriva namn och personnummer!


Ridning

Ridlekis: 140 kr/gång om man betalar per månad, 130 kr/ gång om man betalar per termin.Ridhuskort

För dig som vill komma med egna hästar och rida har vi anläggningskort. Man kan nyttja ridhusen och paddocken när det inte pågår vanlig verksamhet i dem.  Du måste vara medlem för att få nyttja anläggningen. Vid frågor mejla: kontoret@krs.nu